Cumhuriyet Nihat Arslan İlkokulu

Vizyon: İlkokullar arasında örnek ve lider bir okul olmak.

Misyon: Çağdaş eğitimin ilkeleri doğrultusunda, değerlerimize bağlı kalarak ve sürekli kendimizi geliştirerek, öğrencilerimizi hayata ve üst öğretime hazırlamak.

Başarılar: 2015-2016 yılında İlkokullar arası Bilgi ve Kültür yarışması İl 3.lüğü, Öğretmenler günü resim yarışması il 2.liği, Orman Haftası resim yarışması il 1.liği 2016/2017 yılı Satranç küçükler il 4.lüğü. İstiklal Marşı okuma Yarışması il 1. liği

Saatler: SABAH TOPLANMA 08:15 öĞLE ÇIKIŞ 11:50 ÖĞLEDEN SONRA GİRİŞ 13:15 ÇIKIŞ 14:50
Isınma: DOĞALGAZ YAKITLI KALORİFER
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Özel servisler
Okulun Sınav Başarı Durumu: 2012 yılı son mezunlarımızdan 2 öğrencimiz Fen Lisesi 4 Öğrencimiz Öğretmen Lisesi ve 36 öğrencimiz diğer Anadolu ve Meslek Liselerine yerleşmiştir.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Okulumuzda Yavru Tema çalışmaları, Beyaz Bayrak Projesi çalışmaları ve Okullar Hayat Olsun Projesi, Beslenme dostu okul projesi, Mavi kapak toplama projesi, Atık yağ toplama projesi, Atık kağıt toplama projesi, Atık pil toplama projesi ve diğer özel proje çalışmaları yürütülmektedir.
Kontenjan Bilgileri: 1.sınıf kaydı 120 öğrenci kapasiteli. Ana sınıfı 40 öğrenci kapasiteli.

WEB - https://cumhuriyetnihatarslan.meb.k12.tr

Adres - Sekiçeşme mah. 61SK NU6 Merkez/KARAMAN